Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Дякуємо за кожне врятоване життя”. Помер відомий лікар із Тернополя

28 червня 2024 року відійшов у вічність відомий тернопільський лікар, анестезіолог, багаторічний заступник головного лікаря з медичної частини Тернопільської міської комунальної лікарні №3 Русин Богдан Романович.

Сумну звістку повідомив у Фейсбуці тернополянин Сергій Алілуйко.

“Русин Богдан Романович присвятив своє життя медичній справі, ставши справжнім символом професіоналізму та людяності. Протягом багатьох років він безперестанку працював на благо пацієнтів, рятуючи життя та надаючи невідкладну допомогу у найскладніших випадках. Його глибокі знання та досвід стали порятунком для багатьох, а тепле серце та співчуття залишили незабутній слід у серцях колег та пацієнтів.Його відданість медицині та турбота про здоров’я мешканців нашого міста назавжди залишаться у нашій пам’яті.

Як заступник головного лікаря з медичної частини, Богдан Романович не тільки виконував свої обов’язки з великою відповідальністю, але й був наставником для молодих лікарів, передаючи їм свій безцінний досвід та знання. Він завжди підтримував ініціативи, спрямовані на покращення медичних послуг та розвиток лікарні, залишаючи після себе багату спадщину професійних досягнень та добрих справ. Богдан Романович назавжди залишиться у наших серцях. Його професіоналізм, людяність та незламний дух залишили незгладимий слід у пам’яті всіх, хто мав честь працювати поряд з ним чи бути його пацієнтом. Ми вдячні йому за кожне врятоване життя, за кожну добру пораду і підтримку. Вічна пам’ять та спокій його душі”, – йдеться в дописі.

У Заліщиках чоловік викрав два муляжі пішоходів, щоб встановити їх у себе в селі (ФОТО)

У Тернополі пасажир авто збив 20-річного велосипедиста