Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі побили водія маршрутки: розшук

Побили водія маршрутки. Фото: скрін з відео

У понеділок, 20 травня, у соцмережах з’явилося відео, на якому невідома особа наносить тілесні ушкодження водієві маршрутки. Поліцейські встановлюють обставини цієї події.

Того ж дня близько 16-ї години до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні з травмою голови, саднами та забоями доправили 56-річного чоловіка.

Як встановили працівники поліції, потерпілий працює водієм маршрутного автобуса і тілесні ушкодження йому спричинив невідомий пасажир на робочому місці. За попередніми даними, зловмиснику не сподобалося, що керманич маршрутки їхав на перерву. Він почав сваритися з водієм, потім накинувся на нього з кулаками. За словами очевидців, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські встановлюють особу зловмисника.

За цим фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Фото: скрін з ТГ “Труха”.

Діти залишилися сиротами: на Донеччині загинув 34-річний Іван Лучка з Тернопільщини

У лісі біля “Циганки” невідомі закопали живцем цуценят