Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі чоловік викрав банківський термінал і техніку на 23000 грн (ФОТО)

Тернополянин викрав з торговельного кіоску банківський термінал та різну побутову техніку на суму понад 23 тисячі гривень.

Повідомлення про злочин надійшло на спецлінію «102» від місцевого мешканця. Після виїзду слідчо-оперативної групи на місце події стало відомо, що зловмисник проник у приміщення, віджавши металопластикове вікно. Інцидент стався на вулиці Микулинецька у Тернополі.

Оперативники Тернопільського районного управління поліції переглянули відеозаписи з камер спостереження, розташованих на прилеглій території, й встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний тернополянин, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та був раніше судимий за майнові злочини.

Частину викрадених речей він здав у ломбард, а решту реалізував на одному з місцевих ринків.

Слідчі проводять розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині оштрафували майже 20 росіян за порушення міграційного законодавства

Справа колаборантки Ольги з Почаєва: 5 років тюрми за прославляння “руського миру”