Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Рятують наші життя: у Тернополі нагородили медиків швидкої допомоги

27 травня відзначають міжнародний День екстреної медичної допомоги. З цієї нагоди лікарі зі всієї області отримали грамоти та подяки за віддану службу.

З професійним святом медиків вітали в Тернопільській обласній військові адміністрації.

— Працівники «швидкої» — це особливі люди, які ніколи ні перед чим не зупиняються. Від вас залежить життя людей. Ви реагуєте на виклики війни, допомагаючи колегам, які працюють на передовій та на території бойових дій. Дякуємо за вашу непросту, але таку важливу для усіх українців роботу, — зазначили в установі під час урочистостей.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників екстреної медичної допомоги лікарям вручили почесні грамоти, подяки та цінні подарунки медпрацівникам області.

На Тернопільщині діє «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», в складі якого є 5 станцій, 24 підстанції, а також 24 пункти постійного базування бригад. На базі Центру працює понад 1200 працівників, медичну допомогу надають 85 бригад екстреної медичної допомоги, з них 1 спеціалізована психіатрична бригада.

На сьогодні в лавах ЗСУ служать понад 20 працівників Центру.

Біля Чорткова водійка не впоралась із керуванням і авто злетіло у кювет (ФОТО)

Тернополянка хотіла заробити і віддала “інвесторам” 320000 грн: подробиці