Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Пів години зупинки серця”. Співак Віктор Павлік переніс складну операцію

Віктор Павлік / Фото: instagram.com/repyahovakate.

Співак Віктор Павлік, який родом із Теребовлі, нещодавно переніс операцію на серці.

Дружина співака Катерина Реп’яхова поширила в соцмережі фото чоловіка з лікарні й повідомила, що його життю вже ніщо не загрожує. До того ж блогерка зізналася, що артист дуже легко переніс реабілітацію – майже відразу після переведення з реанімації у звичайну палату почувався добре, в через тиждень після виходу з лікарні вже взяв гітару до рук.

Раніше Катерина розповідала про погіршення здоров’я чоловіка і про те, що йому терміново треба робити хірургічне втручання і замінювати один із серцевих клапанів на штучний, адже його вийшов із ладу та припинив виконувати свої функції.

“10 днів у лікарні, чотири години операції, пів години зупинки мого коханого серця, пів години апарату штучного кровообігу, дві доби в реанімації, пів доби ШВЛ і очікування, коли почне дихати сам… Дві доби без зв’язку та дві доби нескінченних дзвінків до реанімації…

Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Таким чином реабілітація буде в рази швидше, вона вже минає… Тобто йому не розрізали повністю грудну клітку, не розводили ребра, а зробили мінінадріз і клапан заводили через судини. І його стан здоров’я дозволив це зробити, тому вчора він вже взяв гітару в руки та співав”, – розповіла Катерина.

Як зізнається дружина Віктора Павліка, чоловік дуже довго наважувався на операцію, але зрештою зробив це задля сина.

“Привіт всім, кохані мої, любі підписники. Катюшо, я тебе так люблю, зайченя, ти собі уявити не можеш, сонечко!”- подякував співак за підтримку.

На в’їзді у Тернопіль зіткнулися бензовоз і легківка (ФОТО)

Було важке поранення: помер 25-річний Іван Луцик з Тернопільщини (ФОТО)