Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чоловік з Великих Бірок побив до смерті 45-річного односельця (ФОТО)

Слідчі поліції Тернопільщини скерували до суду провадження щодо жителя Великобірківської громади, причетного до смерті односельця.

Позбавлення волі від семи до десяти років загрожує жителю селища Великі Бірки. 65-річний чоловік причетний до смерті сусіда.

У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої й під час суперечки господар помешкання спричинив тяжкі тілесні ушкодження гостеві від яких той помер на місці події.

Лише наступного дня підозрюваний викликав швидку і повідомив, що у власному помешканні виявив тіло сусіда, 1979 року. Медики, які виїжджали за вказаною адресою, констатували смерть чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та Збаразького відділення поліції.

Під час огляду на тілі чоловіка експерти виявили значні тілесні ушкодження, а судово-медична експертиза встановила, що причина смерті – черепно-мозкова травма.

Провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі поліції скерували до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська обласна прокуратура, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Довго вважали безвісти зниклим: у Чорткові прощатимуться із загиблим Героєм

На Тернопільщині передчасно помер майор поліції (ФОТО)