Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Загинув цвіт нації: за Україну віддав своє життя Герой «Норд» Сергій Коновал з Тернополя

На війні загинув Сергій Коновал — боєць добровольчого українського корпусу з 2014 року з Тернопільщини, командир роти 67-ї окремої механізованої бригади.

Сумну новину у соцмережі повідомила його дружина, волонтерка Ольга Коновал.

Вчора я розбилася на тисячу шматків. Ти це все моє життя, все що я маю і все про що я мріяла. Вчора в мене забрали тебе, в мене забрали мене… І як жити без тебе просто не знаю і знати не хочу! – написала Ольга.

Про смерть відважного Сергія Коновала написав і військовий журналіст та доброволець Михайло Ухман на своїй сторінці у фейсбуці:

Загинув мій друг, побратим, доброволець, офіцер ЗСУ, людина, яка була поряд з 2016 року… Мій, Друже, Сергій Коновал – ти велика гордість нашої країни і важка втрата. Ти, мій теперішній біль і мій вічний спогад… – йдеться у повідомленні.

Про втрату побратима написав і Богдан Бутковський на своїй сторінці у фейсбуці.

Загинув цвіт нації, людина яка жила розбудовою України. Сергій з юних років всіма доступними методами займався вишкільною і культурно просвітницькою діяльністю. З початку повномасштабної війни, він, як досвідчений атовець пішов на фронт. Згодом, очолив Сталеву Сотню 2 батальйону 67 бригади. Про такого командира можна тільки мріяти! Якби всі командири були такими, як Норд, ми б вже вигнали ворогів з України… – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Замість весільного торта – паяльник для дронів. У Тернополі одружились захисник Сергій Коновал і волонтерка

Веломандрівник з Тернополя Сергій Коновал до Румунії добрався на велосипеді

 

Боєць «Художник» з Тернопільщини на передовій у перервах між боями малює картини

“Обливається кров’ю серце…” На Донеччині загинув захисник із Тернопільщини