Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вийшла нова частина гри Dirty Dawgs of Nitropolis

Dirty Dawgs of Nitropolis — третій слот у серії ігор Битва за Нітрополіс від популярного провайдера ELK Studios. Попередні тайтли цієї серії відрізнялися від типового шаблону Nitropolis. Однак, Dirty Dawgs of Nitropolis повертається до звичайного режиму дії серії, якщо судити за зовнішнім виглядом та функціоналом. Гравці знову потраплять у міську дистопію.

Бонусні фішки нової версії

Nitro Wild Reels — одна з основних функцій нового слота, супроводжується функцією Nitro Feature Box. Спробувати бонусну функцію можна буде, запустивши слот у популярних онлайн казино, використовуючи додатковий бонус за реєстрацію телефона. До інших бонусних можливостей слота відносяться:

  • Dirty Wild;
  • фріспіни;
  • супер-бонусна гра у фріспінах;
  • покупка бонуса через X-iter.

Коли Nitro Wild Reels з’являються на сітці, вони займають від 2 до 4 вертикальних позицій символів, містять стек вайлдів. Рівень індикатора показує розмір стека. Також вони можуть бути випадковим чином покращені до більшого рівня, збільшуючи розмір стека. Вони також можуть розширюватися від 1×2 до 1×3 до 1×4. Символ 1×4 покриває весь барабан.

Nitro Feature Box — символ, який запускає випадковий модифікатор при попаданні, також активує додаткові модифікатори в 1 спіні. Список можливих модифікаторів включає:

  • респін;
  • вайлд;
  • Nitro Expand і Raffle;

Виграшна комбінація з 3 скаттерів активує бонусний раунд фріспінів. Комбінація з 4 скатерів запускає фріспіни з 1 липким Nitro Wild Reel, з 5 — з 2, з 6 — запускає супер-безкоштовні спіни з 3. Крім того, отримання 6 Nitro Wild Reels у бонусному раунді дає +5 додаткових фріспінів. Бонусну гру можна перезапустити лише 1 раз.

Відкриття меню X-litter дозволяє купити наступні бонусні функції:

  • полювання за бонусами;
  • Dirty Wilds;
  • бонусну гру.

Також гравці можуть самостійно купити супер-бонусну гру.

Технічні показники

Новий відеослот має стандартний для цього розробника програмного забезпечення рівень повернення до гравця (RTP) 94%. Показник не змінюється навіть при використанні функції покупки X-iter. Слот виділяється низькою кількістю способів для команди Nitro виграти — всього 20. Іншими словами, тут всього 20 гральних ліній для виплат. Лінії перетинаються на сітці з 6 барабанів, по 4 ряди на кожному.

До низькооплачуваних символів відеослота відносяться карткові значення 10-Туз. Потім йдуть високооплачувані: миска з кормом для собак, кружка, пістолет, нашийник для собак, значок. Вайлд замінюють будь-який символ, крім скатера, Nitro Feature Box. Виграшна лінія з вайлдами має вартість, ідентичну комбінації символів з найвищою виплатою.

Президент вручив орден «Золота зірка» родинам двох полеглих Героїв з Тернопільщини

Трагічний випадок на Тернопільщині: обвалилась частина даху, загинув 17-річний юнак (ФОТО)