Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вночі під Тернополем намагалися вбити кримінального авторитета (ФОТО)

У ніч з 19 на 20 квітня на Тернопільщині було скоєно замах на вбивство. Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя. Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, має відношення до кримінального світу.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив начальник Нацполіції області Сергій Зюбаненко.

Оперативники, слідчі, спеціалісти-криміналісти та фахівці інших профільних служб посилено працюють над розкриттям цього зухвалого злочину.

Запевняю вас, що поліція зробить усе можливе, аби причетні до замаху на вбивство особи були притягнуті до відповідальності. Це, якщо хочете, частина моєї відповіді на дописи мережевих експертів, які стверджують, що поліція надто активно працює над вилученням з незаконного обігу зброї у громадян. Але, як бачимо, рано чи пізно така зброя стає інструментом важких злочинів, що призводить до трагічних наслідків, – йдеться у повідомленні. – Попереджаю, що у цьому випадку нікому не вдасться уникнути покарання. Поліціянти доведуть і цю справу до логічного завершення.

У Кутківецькому лісі знайшли непритомних підлітків

Велике горе: у лікарні зупинилося серце 22-річного військового з Кременеччини (ФОТО)