Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Родинний гурт з Тернополя обікрали у Швеції: потрібна допомога (ФОТО)

Усі музичні інструменти викрали у тернопільського родинного гурту “Зерно” 27 квітня під час їхнього благодійного туру у Швеції.

Про це музиканти повідомили на своїй фейсбук-сторінці.

“Вчора був гарний день, який закінчився неприємністю, ціною в усі наші музичні інструменти.
Ми мали чудовий виступ та спілкування з Hug -Help Ukraine Gothenburg в Гетеборзі (Швеція). Натхненні та радісні близько 9 вечора поверталися в наш хостел з думками про завтрашній виступ у Стокгольмі. Треба зараз всі костюми гарно поскладати, всі речі зібрати, приготувати сніданок, бо виїзд о 6 ранку. Обов’язки розподілили, припаркувалися, закрили авто і пішли в хостел. Через 15 хв наш тато Taras Grebenyak повернувся до машини поставити речі і побачив у ній ввімкнуте світло й відчинені двері. Через весь цей розгардіяш ми зрозуміли, що нас пограбували. Забрали нове цифрове піаніно Casio, яке ми щойно перед мандрівкою купили, кахон, глюкофон, всі шнури, гаманець та інші дрібниці”, – йдеться у повідомленні.

Потім почалася довго процедура розслідування, яка не увінчалася успіхом (тут дуже багато деталей, про які не будемо писати). 

Якщо у вас є вільна і непримушена воля допомогти фінансово чи навіть музичними інструментами, то співаки будуть вдячні. Соломія Гребеняк 4441114429540733 (Монобанк).

Тернопільщина плаче: на війні загинув розвідник-сапер Василь Павелець (ФОТО)

«Рознесло. Товста. Не пташка. Бройлер”: захисниця Азовсталі з Тернопільщини “Пташка” емоційно відповіла хейтерам