Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Син Максимко осиротів у 5 років…” На Тернопільщині попрощалися із Героєм

Бучацька громада провела в останню путь Героя України Андрія Сисака, який загинув, захищаючи нашу землю від російських окупантів.

Прощання з Героєм розпочалося у селі Бобулинці біля його рідної домівки. Потім чин поховання продовжили у храмі Архистратига Михаїла УГКЦ. Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма військовими почестями Андрія Сисака поховали на місцевому кладовищі.

“Андрій був вірним сином України. Коли ворог став нищити українські міста та села, він не вагаючись пішов боронити Батьківщину. До лав ЗСУ боєць долучився у травні 2022 року.
5 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Шевченкове Охтирського району Сумської області. Односельці, побратими та всі, хто знав Андрія, запам’ятають його як завжди привітного та радісного юнака. Він мріяв про мирне життя у вільній Україні. За це й віддав своє молоде життя. Вічна пам’ять Герою!” – висловили співчуття рідним у спільноті Чортківського району.

“Село Бобулинці. Попрощали воїна – героя Андрія. Ти став сиротою, втративши батька в 12 років. Твій син Максимко осиротів у 5 років. Така вона війна. Дякуємо, брате. Спочивай з Богом!” – згадав у молитві захисника отець Володимир Заболотний.

 

У Тернополі презентували книгу історика, загиблого захисника Любомира Крупи

Ми втрачаємо цвіт нації: Тернопільщина попрощалася з Героєм Андрієм Сисаком