Дубову алею на спомин про Героїв висадили у Тернополі

Тернопільський благодійний фонд “Карітас” спільно з родинами загиблих Героїв, волонтерами, внутрішньо-переміщеними особами та парафіями Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, які беруть участь у проєкті «Розвиток соціального служіння у громадах», висадили в нашому обласному центрі «Алею пам’яті».

Дубову алею заклали в парку «Сопільче» в пам’ять про кожного українського Героя, який віддав найдорожче – своє життя за кожного з нас, – йдеться в дописі “Карітас Тернопіль”.

Розпочалася акція зі спільної молитви за душі Героїв. Далі присутні саджали дерева.

«Ці дерева – пам’ять про наших дітей, які віддали свої життя за Україну», – зі сльозами на очах ділилися матері загиблих Героїв.

«Дуби для висадки обрали невипадково, адже саме вони історично асоціюються з міццю українського народу. Мине багато років і наші нащадки будуть тут відпочивати. Ось ця табличка, яка сьогодні встановлена, буде нагадувати, якою ціною далася нам незалежність, перемога, завдяки кому це відбулося. Дякую всім, хто долучилися до цієї екологічної акції», – зазначив директор “Карітас Тернопіль” отець Роман Загородний.

Бойко Роман

This website uses cookies.