Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Захисниця з Тернопільщини отримала високу нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Військова Олеся Рейда (“Ластівка”) з Лановеччини отримала високу нагороду від Головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського та міністра оборони України Рустема Умерова.

Олеся Рейда із села Борсуки, що на Лановеччині, у війську від вересня 2022 року. Нині вона одна із десяти жінок в окремому стрілецькому батальйоні 95-ої бригади ДШВ.

За зразкове виконання службового обов’язку Олеся нагороджена заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України – медаллю “Захиснику України”, а також медаллю “Хрест пошани” за бездоганну сумлінну службу. Від командира оперативно-тактичного угруповання “Лиман” наша землячка отримала відзнаку “Знак доблесті”. Вітаємо нашу славну “Ластівку”! Дякуємо! Гордимося! Бажаємо здоров’я та якнайшвидшої перемоги!Захоплення і поваги заслуговують усі, хто зі зброєю в руках на передових позиціях фронту боронить Україну від російської агресії й окупації, а найбільше хочеться із вдячністю обійняти жінок і дівчат, наших відважних захисниць”, – написала журналістка і волонтерка із Лановеччини Наталя Гамера.

“На жаль, дива не сталося…” Захисник із Тернопільщини чотири місяці вважався зниклим безвісти

21-річний Богдан із Тернопільщини віддав життя за Україну