Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відійшов у Вічність відомий священник-патріот із Тернопільщини

На 88-ому році життя відійшов у Вічність відомий священнослужитель зі Збаразької громади – митрофорний протоієрей Роман Сливка.

Священник був настоятелем парафії святого архистратига Михаїла с. Базаринці, а свого часу – депутатом Тернопільської обласної ради.

“Сумна новина у нашій громаді. Наситившись днями, вчора, на 88-му році життя відійшов до Вічності митрофорний протоієрей Роман Сливка, – повідомив у соцмережі голова Збаразької міської ради Роман Полікровський. – Отець Роман присвятив усе своє непросте життя служінню Богу, Україні, вихованню майбутніх священнослужителів та залишив добрий спогад у серцях мешканців Збаразької громади. З вдячністю згадую наші бесіди, життєву мудрість та невичерпний оптимізм о. Романа! Щиро розділяю з родиною невимовний біль непоправної втрати. Нехай Господь прийме його вічну душу у Царстві Небесному!”

Роман Полікровський з отцем Романом Сливкою.

“Ще нещодавно ми бачились, а сьогодні надійшла сумна звістка… Від земного буття відійшов у вічні оселі мій духовний батько – священник Роман Сливка. Усе своє життя він присвятив служінню Богові, Україні та вихованню декількох поколінь священнослужителів, які дякують Йому та моляться за Його безсмертну душу… Вічна памʼять та співчуття родині” – написав отець Олексій Філюк.

Отець Роман і отець Олексій.

На Прикарпатті молода жінка з Тенопільщини ледь не наробила біди (ВІДЕО)

У Тернополі зник неповнолітній хлопець: розшук (ФОТО)