Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі оштрафували водія на 183000 грн

Водіям, які нехтують рішеннями суду, загрожують не лише високі штрафи, але й позбавлення волі. На цьому наголошують у поліції.

У жовтні 2022 року жителя Тернополя притягнули до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Йому присудили штраф у розмірі 17000 гривень та позбавили права керування транспортними засобами на 12 місяців.

Це не вплинуло на поведінку водія й щодо нього у 2023 році поліцейські склали ще шість протоколів. Тричі його притягували до адміністративної відповідальності відповідно до частини другої статті 130 КУпАП та ще три рази за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою позбавленою права керування транспортними засобами скоєне повторно протягом року). Міськрайонний суд позбавив 27-річного тернополянина права керувати автівками строком на 3 роки та призначив сплатити штраф в розмірі 183600 гривень.

Проте й це покарання не зупинило тернополянина. Останнє порушення працівники поліції зафіксували 25 січня 2024. Даний факт вони внесли в ЄРДР відповідно до статті 382 (невиконання судового рішення) ККУ.

Правоохоронці нагадують, що за умисне невиконання рішення суду порушник може потрапити за ґрати на три роки.

На Тернопільщині хлопці за гроші підпалювали спецобладнання «Укрзалізниці» (ФОТО, ВІДЕО)

Без чоловіка залишилась дружина, без батька сини: Тернопільщина прощатиметься із кулеметником Олегом Двулітом