Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стан клінічної смерті: У Тернополі під час футбольного турніру чоловікові стало погано (ФОТО)

Під час футбольного турніру в спортивному залі на території ЗОШ №27 одному із учасників стало погано. Він під час руху раптово знепритомнів.

Про це повідомляє КНП “ЦЕМД та МК” ТОР.

“Коли бригада Е(Ш)МД оперативно прибула на місце події, то застала 49-річного чоловіка у стані клінічної смерті. Але з першої хвилини присутні на змаганні люди з навиками надання домедичної допомоги почали робити непрямий масаж серця”, – йдеться у повідомленні.

Саме це дозволило постраждалому дочекатися медиків, які завдяки ефективному комплексу заходів відновили життєдіяльність його організму та вивели зі стану клінічної смерті. Кровообіг був відновлений, пан Василь прийшов до тями і під оплески всіх присутніх був перенесений нашими працівниками до карети швидкої допомоги з подальшою госпіталізацією.

“Наша подяка сьогодні особлива, адже пацієнт висловив бажання особисто потиснути руку своїм рятівникам. І це найкраща нагорода для кожного медика, який присвятив себе порятунку життів. Так тримати і нехай вміння, досвід і удача завжди будуть на їх боці”, – повідомляють медики.

620 грам та 4650 грам: найменший та найбільший хлопчики, що народилися у Тернополі в лютому

На Тернопільщині церкву ще не добудували, але уже обікрали