Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Пережила два Голодомори, дві війни”. Довгожителька з Тернопільщини відзначає ювілей

30 березня 2024 року 100-річний ювілей відсвяткувала Галабій Катерина-Леонія Теофанівна із села Блищанка Заліщицької громади.

Жінка пережила два Голодомори, Другу Світову війну, а тепер ще й переживає російсько-українську війну.
Привітали ювілярку та її родичів зі святом заступник міського голови Василь Стойко та начальник управління соціального захисту та надання соціальних послуг Василь Лопушняк.
З нагоди 100–річного дня народження представники міської влади висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію і вручили грамоту від імені міського голови Івана Дрозда, освячений образ Діви Марії і квіти.

 

“Незважаючи на свій поважний вік, іменинниця має добру пам’ять і під час зустрічі охоче поділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок і вирішальних моментів минулих років. Захоплюємося вашою життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламністю перед воєнними лихоліттями, які випали на вашу долю. Бажаємо вам міцного здоров’я, побільше радісних моментів, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої і добрій формі, яку ви тримаєте у свої 100 років!” – йдеться в дописі Заліщицької міської ради.

Суттєве погіршення якості повітря в найближчі дні: прибуває в Україну пил із Сахари

14 дронів – за добу! Отець Олексій Філюк із Тернопільщини із підписниками допомагає ЗСУ