Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині жінка 100 доларами намагалася «відкупити» водія від відповідальності

Сотнею доларів пасажирка намагалася «відкупити» водія від відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

На одній з вулиць у селищі Товсте співробітники групи реагування патрульної поліції помітили припаркований автомобіль. З’ясувалося, транспортний засіб зламався, а до поломки ним кермував житель Чортківського району, котрий не мав посвідчення водія.

У ході спілкування з поліцейськими пасажирка транспортного засобу розповіла, що того дня придбала автомобіль в сусідній області. Не маючи навиків керування, попросила знайомого, аби той допоміг перегнати автівку. Але, як з’ясувалося, чоловік посвідчення водія не мав.

Жінка всіляко пробувала домовитися з поліцейськими, аби ті не складали адміністративний протокол, врешті поклала в паспорт сто американських доларів і залишила документ на панелі службового автомобіля. Співробітники сектору реагування патрульної поліції викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції №4 міста Заліщики. Факт надання неправомірної вигоди було задокументовано.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу – надання неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

ДТП у селі біля Тернополя: жінка на «Шкоді» врізався у стовп, постраждала дитина

Аварія на водопроводі: деякі будинки у Тернополі без води