Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у чоловіка виявили гранату РГД-5, автомат Калашникова і патрони (ФОТО)

Поліцейські Тернополя знайшли у будинку 32-річного мешканця області заборонені предмети.

Співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції отримали інформацію про те, що мешканець Зборівської територіальної громади зберігає у своєму помешканні зброю без документів. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Отримавши дозвіл від суду та під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, слідчі спільно із оперативниками за місцем проживання чоловіка провели санкціонований обшук. Власника заборонених вибухонебезпечних предметів вдома не було.

Працівники поліції виявили гранату РГД-5, автомат Калашникова, 628 патронів до нього та чотири магазини, а також кришку ствольної коробки.

Знайдену зброю та набої працівники кримінальної поліції вилучили та направили на експертизу. Після її результатів вирішуватиметься питання про оголошення жителю області підозри.

Триває досудове розслідування відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У Тернополі на Об’їзній п’яний водій виїхав на металеву конструкцію (ФОТО)

На Тернопільщині жінок покусали тварини, які інфіковані сказом