Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік чинив домашнє насильство і пропонував поліцейським хабар

Житель Тернопільського району, який чинив домашнє насильство, пропонував поліцейським хабар за непритягнення до відповідальності.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Також відносно правопорушника поліцейські склали адмінпротокол за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП).

До співробітників відділення №1 м. Тернопіль надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про те, що її чоловік вчиняє відносно неї домашнє насильство. На місце події виїжджала група реагування патрульної поліції.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з домашнім кривдником. Під час складання адміністративних матеріалів відносно порушника, останній, аби уникнути відповідальності, пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду в розмірі 3 000 гривень.

Правоохоронці попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, проте це не подіяло. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт корупційного правопорушення.

Поліцейські звертаються до краян не замовчувати про факти домашнього насильства та звертатись за допомогою, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Байкер із Тернопільщини виготовляє мотоцикли для військовослужбовців

На війні загинув Герой з Кременця Андрій Вареник (ФОТО)