Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Людина-легенда з бандерівською кров’ю”. Збараж відвідав дядя Гріша з Херсона

Фото зі сторінки Романа Полікровського.

Збараж відвідав відомий військовий волонтер із Херсона Григорій Янченко (дядя Гріша). Ініціював зустріч зі збаражанами директор Музею російсько-української війни Володимир Голоднюк.

“Людина-легенда з бандерівською кров’ю і сталевою волею побувала 5 березня у Збаражі. Невтомний волонтер із 10-річним стажем під час окупації Херсона у 2022-му став для земляків символом сили духу, надзвичайної відваги, оптимізму і незламності. Нині Григорій Янченко їздить містами нашої країни і своїм прикладом надихає українців продовжувати боротьбу з одвічним ворогом, додає духовних сил не здаватись, а щодня впевнено наближати Перемогу.
Спасибі, Григорію Миколайовичу, за ваше гідне і яскраве життя, яке ви провадите, незважаючи на випробування долі! Таких мужніх, стійких перед воєнними викликами чоловіків, є немало.

До прикладу, ми захоплюємось силою характеру уродженця Коростеня, а тепер нашого земляка із Вищих Луб’янок 30-річного Юрія Трохименка, який рік тому втратив на війні обидві руки, але не втратив жаги до життя і перемоги. З допомогою дружини, підтримки односельчан колишній інженер Збаразького РЕМ відновлює сили, проходить реабілітацію після 4-місячного перебування у США, де йому встановлювали біонічні протези. З такими захисниками Україна обов’язково переможе і матиме добре майбутнє. Щира подяка Володимиру Голоднюку за те, що познайомив збаражан з паном Григорієм!” – зазначив голова Збаразької міської ради Роман Полікровський.

На Тернопільщині жінка повірила майбутньому чоловіку із США і втратила 122000 грн

Викладач із Теребовлянщини із дружиною розмальовують речі з війни