Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Загинув за Батьківщину: підтримайте петицію про присвоєння звання Героя України 24-річному Назару Королю

Боєць загинув 11 грудня 2023 року внаслідок наступально-штурмових дій проти дій противника поблизу населеного пункту Спірне, що на Бахмутському напрямку.

На офіційному інтернет-представництві президента України у розділі електронні петиції зареєстроване звернення про надання звання Героя України посмертно захиснику з Чортківщини Королю Назару.

«Прошу Вас присвоїти звання Герой України (посмертно) хороброму захиснику, солдату стрільцю-зенітнику зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу військової частини А3029 Король Назару Романовичу», — просить мати загиблого бійця.

Назар був призваний на військову службу по мобілізації 20 червня 2023 року. З честю та гідністю боронив Україну в Бахмутському районі.

Загину Король Назар 11 грудня 2023 року внаслідок наступально-штурмових дій проти дій противника поблизу населеного пункту Спірне, Бахмутського району, Донецької області.

Назар не покинув свою позицію та відважно прийняв бій. До останнього подиху був вірним своїй державі, побратимам та українському народові.

Всі знають Назара, як людину з безмежно добрим серцем. Я пишаюсь своїм сином, за вільну Україну він віддав найцінніше — своє життя.

Король Назар Романович заслуговує на найвищу державну нагороду — Герой України (посмертно).

Підтримати петицію можна ТУТ.

У Тернопільському ТЦК прокоментували смерть військового за 9 днів після мобілізації

Біля Смиківців смертельна аварія: розшукують водія білого “БМВ” (ФОТО)