Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Усвідомлене інвестування, або Як здобути фінансову свободу

З чого починати своє фінансове зростання?

Як правильно розміщувати гроші, щоб вони приносили пасивний дохід? Ці питання часто хвилюють людей, які прагнуть забезпечити собі фінансову стабільність. Досягти таких цілей можна, почавши опановувати навички інвестування. Сьогодні відкривається широкий доступ до різноманітних курсів у цій сфері, які надають не лише теоретичні знання, але й практичні інструменти для успішної роботи на фінансових ринках. Одна з таких можливостей — вебінар «Мистецтво інвестування», що пропонується в Біржовому університеті.

Розглянемо детальніше, як цей курс інвестування (https://buniversity.com.ua/mystetstvo-investuvannia — записатись можна за посиланням) може стати першим кроком на шляху до фінансової незалежності та успіху на ринку інвестицій.

Фінансова грамотність та навчання інвестування: чому це важливо

Недостатньо мати заощадження, адже вони не принесуть доходу, якщо лежатимуть без дії, і можуть знецінитись через інфляцію. Потрібно заставити гроші працювати на себе. Зробити це може тільки фінансово грамотна людина. Щоб досягти стабільного доходу, необхідне розуміння фінансових інструментів, кількість яких постійно збільшується. З-поміж них можна вибрати акції, облігації, ETF та ін. Але потрібно врахувати, що кожен із цих інструментів має свої особливості та ризики. Щоб сформувати інвестиційний портфель, який буде працювати та приносити дохід, потрібно пройти спеціалізоване навчання.

Сучасні курси інвестування, зокрема від Біржового університету, надають можливість отримати необхідні знання та навички для успішного ведення інвестиційної діяльності. Опанування матеріалу допоможе кожному стати компетентнішим та впевненішим у своїх фінансових рішеннях.

Вебінар «Мистецтво інвестування»: унікальні можливості для освоєння азів інвестування

У рамках вебінару «Мистецтво інвестування» навчальний центр Біржовий університет пропонує унікальну можливість не лише отримати теоретичні знання про інвестування, але й практично застосувати їх у спеціально розробленій інтерактивній грі «Хто тут інвестор?». Завдяки такому формату навчання учасники матимуть змогу:

  • опанувати основи інвестування на фондовому ринку та зрозуміти, як розпочати свій інвестиційний шлях;
  • вивчити особливості різних інвестиційних інструментів, зокрема безризикові та високодохідні опції;
  • отримати аналітичний прогноз, ознайомитися з трендами та ідеями на поточний рік у світі інвестицій.

Гра «Хто тут інвестор?» дозволяє пережити справжні емоції та ситуації, з якими можна зіткнутися на фінансовому ринку. Учасники отримають можливість випробувати себе в ролі інвестора. Ігрова форма дозволяє навчитися приймати обґрунтовані фінансові рішення та розвивати навички інвестування в інтерактивному форматі.

Які ще переваги може отримати потенційний інвестор від навчання в Біржовому університеті

Чому ми вирішили виокремити саме цей навчальний центр? Він є прикладом того, як має працювати компанія, метою якої є ефективне навчання інвестування. Працівники центру самі заробляють на фондовому ринку вже довгий час (навіть в періоди кризи) і намагаються допомогти іншим досягти успіху в цій сфері. Переваги Біржового університету:

  • ефективність навчальних програм;
  • практична їх орієнтація;
  • актуальність матеріалів;
  • підтримка студентів — можливість поставити питання лектору, обговорити матеріал у чаті студентів.

Після навчання в Біржовому університеті учасник ринку буде добре розуміти, що таке інвестиційні інструменти та як із їх допомогою покращити рівень життя.

У Чорткові розшукують чоловіків, які справляли потреби у дитячому будиночку (ФОТО)

До 15 років тюрми: 21-річний п’яний хлопець прийшов у гості до сусіда і пограбував його