Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

«Карітас Тернопіль» презентував фільм про перші дні війни

У стінах Тернопільської обласної філармонії команда Карітасу презентувала фільм «Карітас Тернопіль – ХАБ милосердя, весна 2022, яка об’єднала НАС», в якому волонтери поділились спогадами про перші дні війни та емоціями, які вони тоді переживали. Про це повідомляють на сайті Тернопільської обласної ради.  

«У ці дні два роки тому точилась запекла боротьба за існування української державності. Ця боротьба триває і до сьогодні. І з перших днів повномасштабного російського вторгнення волонтери Карітасу стали надійною опорою для всіх внутрішньо переміщених осіб. Попри втому та переживання, волонтери Карітасу допомагали та підтримували, стали розрадою для людей, які через бойові дії втратили рідних. В сучасному світі практично на кожному кроці чуємо заклики творити добро. І справді є багато людей, які потребують нашої підтримки. В теперішніх умовах ми по-особливому відчуваємо таку необхідність. Дякую волонтерам, що допомагаєте людям протягом багатьох років. Нехай ця єдність зберігається завжди: не лише в часі сьогоднішніх випробувань, а й після нашої Перемоги», – сказав Володимир Болєщук.

До слова, «Карітас Тернопіль» став прихистком для понад двадцяти тисяч українців з Луганщини, Донеччини, Харківщини, Київщини, Чернігівщини, Сумщини, Запорізької області…

У Бучачі з ТЦК у лікарню без свідомості забрали чоловіка: він помер

Пожежа у Тернополі: загорівся автомобіль “Део Ланос” (ФОТО)