Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Під домашнім арештом до 15 березня: ВАКС продовжив запобіжний захід Михайлу Головку

Вищий антикорупційний суд продовжив до 15 березня строк тримання під цілодобовим домашнім арештом колишнього голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка. НАБУ і САП підозрюють його в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 15 січня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд стягнув в дохід держави 805 200 грн застави, внесеної за Головка. Також суд відправив його під цілодобовий домашній арешт. На Головка поклали наступні обов’язки: повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет. Прокурор САП попросив продовжити домашній арешт ще на два місяці.

«Клопотання задовольнити. Продовжити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту підозрюваному (Михайлу Головку – ред.) у кримінальному провадженні із забороною залишати житло за винятком необхідності отримання медичної допомоги, необхідності прямувати до зони укриття від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, на строк два місяці, тобто, до 15.03.2024 включно, з обов’язком прибувати за кожною вимогою до слідчого (детектива), прокурора або суду», – йдеться в рішенні.

У Тернополі через “Шлях” відправили за кордон 48 ухилянтів

У Тернопільському районі водій на “БМВ” збив жінку