Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“На фронті ситуація складна, тому маємо продовжувати підтримувати захисників”, – волонтерка Алла Стечишин

Днями волонтерки Алла Стечишин із Теребовлянщини і Зоряна Предко із Монастирищини разом із однодумцями відвідали захисників на фронті, доправили їм необхідну допомогу. Жінки активно підтримують воїнів із перших днів масштабного вторгнення.

“Мали нагоду провідати наших воїнів, поспілкуватися з ними. Передали їм дрони, ліки, домашні смаколики та інші необхідні речі. Їздили ми в зону бойових дій із нашою подругою Оксаною, яка донедавна разом зі своїм чоловіком несла службу в ЗСУ. Наразі вона демобілізувалася через стан здоров’я, повернулася на роботу і продовжує підтримувати ЗСУ, – розповіла волонтерка і депутатка Тернопільської обласної ради Алла Стечишин.

Побачити війну на власні очі – це велике переосмислення. В тилу ми працюємо, вирішуємо різні проблеми, водночас збираємо допомогу для захисників. А на передовій – зовсім інше життя. Це різні світи… Після поїздки я ще більше переосмислила реалії війни. На фронті ситуація складна, тому маємо продовжувати підтримувати захисників. Найбільша нині потреба в дронах та засобах радіоелектронної боротьби, аби зберегти життя воїнів. Наші захисники тримаються, але їм важливо розуміти, що ми про них не забуваємо”.

Пропала людина: на Тернопільщині розшукують зниклого чоловіка (ФОТО)

Майже 10-кілограмову пухлина видалили пацієнтці у Тернополі