Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Захисник із Теребовлянщини приїхав із фронту, щоб одружитись з коханою

Днями у Теребовлі на рушничок щастя стали військовослужбовець Михайло Кучман із села Слобідка і його кохана Євгенія Чех.

Євгенія працює асистенткою вихователя у теребовлянському дитсадку «Ромашка», а Михайло вже другий рік захищає від агресора рідну землю.
Пара сім років зустрічалися, вже була назначена дата весілля, але… розпочалася війна і плани довелося змінити. Михайло став на захист України, а Євгенія його вірно чекала, просячи у Бога охорони. І ось цей довгоочікуваний день створення сім’ї наступив. Для рідних рішення молодят наперекір війні і обставинам поєднати свої долі стало приємною несподіванкою, – пише онлайн-альманах “Воля княжого краю”.

«За три дні все організували, –  розповідає мама нареченої Марія. – Вбрання купували, як на них шите відразу – ніби вишиванки чекали саме на них. На церемонію одруження ми не запрошували нікого, були лише домашні, бабусі, дідусі і друзі молодих. До слова, брат Михайла Ярослав теж зараз служить, але він не зміг приїхати, була лише його кохана Анюта, яка також чекає на нього. Прийшли привітати волонтери благодійного фонду «Чесна Україна», які постійно відвідують Михайла з його побратимами. Несподіванкою був і приїзд дружини побратима Романа, з яким Михайло служив, Тетяни Тисліцької-Садової з Тернополя. Приємним сюрпризом став розкішний букет і подарунок з вітаннями від знаної меценатки Алли Стечишин і її сім’ї. Було дуже багато дзвінків, смс від друзів, знайомих”.

У Кременці п’яний чоловік вийняв рушницю і почав стріляти

На конкурсі “Міс Японія” перемогла Кароліна Шийно, яка народилася у Тернополі (ФОТО, ВІДЕО)