Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Булінг у школі: на Тернопільщині всім класом знущалися з відмінника

У Тернопільській області оштрафували жінку, бо її син знущався з однокласника.

Про це йдеться у постанові Кременецького райсуду, пишуть Тернопільські події.

За даними суду, син підосудної займався булінгом свого однокласника. Жінка провину не визнала та заявила, що це був лише конфлікт між дітьми.

Бабуся потерпілого розповіла, що до сьомого класу її внук був відмінником у навчанні та життєрадісною, комунікабельною дитиною. Однак, батьки та вона побачили зміни у дитині: він став неврівноваженим, сумним, переживає, часто закривається у своїй кімнаті, відмовляється спілкуватися, втратив друзів.

Батьки вирішили, що це пов`язано з перехідним віком. Вкінці жовтня 2023 року їй зателефонувала внучка і повідомила, що хлопець розповів їй про те, що в школі з нього насміхаються та цькують учні 8-Б класу, а тому він не хоче іти в школу. Під час розмови він підтвердив, що на протязі тривалого часу його безпідставного ображають та цькують учні 8-Б класу серед яких син підсудної, який ображає перед іншими учнями, принижує, висміює в соцмережах. Як тільки їй стало відомо про цькування її внука в школі, вона одразу звернулася з усною заявою до директора школи, але належного реагування не дочекалася, тому була змушена самостійно повідомити про даний факт в поліцію.

Суд оштрафував жінку на 850 грн.

“Пишемо ікони в непростий час”. Тернопільський художник організував студію іконопису

Трагедія у Кременці: вогонь забрав життя людини