“Не сила повірити у звістку про загибель тата Алінки…” . Війна забрала Героя з Тернопільщини

Війна забрала життя ще одного захисника з Тернопільщини – загинув боєць 44-ої артилерійської бригади імені Данила Апостола, мешканець села Кам’янки Підволочиської громади Олександр Петрик.

Сумну звістку повідомили у Підволочиській селищній раді.

“Ми втратили учасника бойових дій, мужнього воїна славнозвісної окремої 44-тої артилерійської бригади імені Данила Апостола, молодшого сержанта ЗСУ, який від повномасштабного вторгнення ворога на наші землі відстоював свободу та незалежність держави, мешканця села Камʼянки – 44-річного Олександра ПЕТРИКА.

Схиляємо голови перед його мужністю та героїчним подвигом. Приносимо щирі співчуття рідним Олександра – батькам, дружині Зоряні та дочці Аліні, друзям і побратимам, всім тим, хто знав, дружив, поважав та завжди буде памʼятати Олександра. Вічна памʼять! Герої не вмирають”, – йдеться у зверненні Підволочиської селищної ради.

“Не сила повірити у страшну звістку про загибель відважного воїна, молодшого сержанта ЗСУ окремої 44-ої артилерійської бригади ім. Данила Апостола і тата нашої учениці Аліночки Петрик – ПЕТРИКА Олександра Анатолійовича,який з перших днів війни мужньо захищав Україну від російського агресора.

Невимовний біль обпікає серце від спогадів про останню зустріч Олександра із однокласниками донечки у Кам’янківському ліцеї, які разом з Аліною радісно зустрічали його віршами, гостинцями та щирими усмішками. Важко прийняти загибель Героя,але війна невблаганно жорстока-вона забирає найкращих. Олександр, як кожен загиблий воїн, стане янголом, щоб продовжувати захищати нас із небес…

Схиляємо голови перед мужністю та героїчним подвигом воїна. Уся ліцейна родина приносить щирі співчуття рідним Олександра, дружині Зоряні, донечці Аліні,батькам, друзям і побратимам… Ми в скорботі разом із вами. Вічна памʼять! Герої не вмирають, вони вічно житимуть в наших серцях!” – із жалем написала у соцмережі місцева вчителька Інна Старинська.

Бойко Роман

This website uses cookies.