Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На війні загинув молодий вчитель із Тернопільщини

На війні загинув 23-річний вчитель Роман Деремешко із Купчинецької громади.

“Біль, смуток і велике горе несе війна… Сьогодні вона прилетіла в нашу громаду чорною звісткою про те, що забрала ще одне молоде життя Сина України. Загинув Роман Деремешко, який працював вчителем фізкультури у Яструбівській гімназії, навчав дітей, любив життя.
Співчуваю батькам, які втратили єдиного сина. Співчуваю кожному, хто знав і любив Романа. Велике горе, непоправна втрата. Хай спочиває в мирі його душа. Вічна пам’ять!
Маємо гідно зустріти Героя і провести в останню дорогу. Коли це буде – повідомлю згодом”, – висловив співчуття голова Купчинецької сільської ради Ігор Країнський.

“Сумна звістка увірвалась у наше село. Клята війна забирає найкращих. Ромко, Рома, Ромчик, Роман наш колишній учень. Вихований, допитливий, старанний, кмітливий, спортивний, веселий, таким ми його пам’ятаємо. Звичайний хлопчина, який став юнаком і пішов боронити свою землю від ворога. Важко писати про ЛЮДИНУ у минулому часі. А ще важче підібрати слова співчуття батькам єдиного сина. Сум, жаль, сльози, біль. Чому? Вічна пам’ять нашому Ромку. Глибока шана та низький уклін батькам. Сумуємо, співчуваємо, молимося. Твоя душа Ромку вже там, де немає болю, суму і печалі. Вічна та світла пам’ять нашому Ромку”, – написали теплий спомин на сторінці Денисівської гімназії.

Бактеріальний риніт — як проявляється і в чому його небезпека

На Лановеччині попрощалися з 25-річним Героєм Іваном Гордовським (ФОТО)