Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині оголосили штормове попередження

Тернопільські синоптики попереджають про ускладнення погоди в місті та області — пориви західного вітру сягнуть 15 – 20 м/с, а на дорогах буде ожеледиця. Водіїв та пішоходів закликають бути уважними та обережними.

25 січня погоду області визначатиме тилова частина циклону з центром над країнами Балтії та проходження атмосферних фронтів.

Про це повідомили в Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

По області: хмарно. Дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі слабка ожеледь. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

У Тернополі: хмарно. Дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі слабка ожеледь. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура упродовж доби 1 – 3° тепла.

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища — 25 січня будуть пориви західного вітру 15 – 20 м/с. А 25 – 28 січня на дорогах ожеледиця.

(І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).

26 січня: Хмарно. Вночі часом сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вночі пориви 15 – 20 м/с, хуртовина. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

27 січня: Хмарно. Вночі сніг та мокрий сніг, вдень опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

ДТП у Кременці: зіткнулися фура та молоковоз (ФОТО, ВІДЕО)

Отримав поранення поблизу Нью-Йорку: у лікарні помер 26-річний командир зі Збаража Михайло Старошевський