Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині оголосили перший рівень небезпечності

Рятувальники та патрульні просять жителів Тернопільщини бути обережними на дорогах.

Не наражати себе на небезпеку, дотримуватися безпечної дистанції, не перевищувати швидкість руху, утримуватись від різкого гальмування, порушень правил обгону, маневрування — закликають жителів Тернополя та області в патрульній службі.

«У місті дощить. Керуючи автотранспортом будьте максимально уважними та обережними, з повагою ставтесь до інших учасників дорожнього руху. Шановні пішоходи, будьте обережними під час переходу проїзної частини. Не переходьте дорогу у невстановленому для цього місці. Також у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості позначте себе світло відбивними елементами», — йдеться в повідомленні.

25 січня погоду області визначає тилова частина циклону з центром над країнами Балтії та проходження атмосферних фронтів. Повідомляють в Тернопільському обласному центрі з гідрометеорології.

Область: Хмарно. Дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі слабка ожеледь. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 4° тепла.

Місто: Хмарно. Дощ та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі слабка ожеледь. Вітер західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 1 – 3° тепла.

26 січня Тернопільщина перебуватиме в тиловій вітряній частині циклону та під дією його атмосферних фронтів.

Очікується хмарна погода. Вночі помірний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північнозахідний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, вночі та вранці хуртовини.Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.

27 січня: Хмарно. Опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північнозахідний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

28 січня: Хмарно. Вночі по всій території, вдень місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північнозахідний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 0 – 5° морозу.

Збитки на 112000 грн: у Зборові чоловік незаконно видобував корисні копалини

Андрій Шевченко повернувся у футбол як чиновник