Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Мої сподівання перетворюються у реальність”, – тернополянка про навчання в Нідерландах

Студентка другого курсу кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин Західноукраїнського національного університету Карина Звєрєва перебуває на навчанні в університеті прикладних наук Inholland у Нідерландах.

«Ще на першому курсі я взяла участь у відборі, який тривав у декілька етапів. Згодом я отримала повідомлення про те, що мою заявку прийнято. У перший день мого семестрового навчання в університеті Inholland у м. Дімені я відчула, як мої сподівання перетворюються у реальність. Навчання у Нідерландах проходить англійською мовою – це не лише практичні та лекції, але й можливість насолоджуватися вільним часом у зонах відпочинку, де є змога грати у різноманітні ігри. Університет Inholland вразив мене атмосферою затишку та комфорту.

Викладачі виявилися не лише професійними, але й веселими. У моїй групі були студенти з Іспанії, Німеччини, Австрії, Аргентини та Казахстану. Я вивчала їхню культуру, обмінювалася думками, розширювала світогляд, поглиблювала знання з міжнародних економічних відносин. Щиро вдячна кафедрі міжнародних економічних відносин за можливість навчатися в Нідерландах, розвиватися та вдосконалюватися!» – поділилася враженнями Карина.

Волонтер із Тернополя продав свій автомобіль, щоб купити дрони для захисників

У Тернополі вшанували пам’ять Ярослава Стецька