Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хотів купити автомобіль для ЗСУ, а перерахував 44 тисячі гривень… шахраю

Тернополянин хотів придбати автомобіль для потреб військовослужбовців, але потрапив на “гачок” шахраїв.

Як встановили правоохоронці, на одному з сайтів чоловік знайшов необхідний транспортний засіб. Підкупило те, що ціна була значно нижча за ринкову. Зв’язався з продавцем, той розповів, що авто знаходиться у Польщі, але він може допомогти доправити його на Україну. За такі послуги попросив перекинути йому гроші наперед. Тернополянин перерахував декількома платежами гроші на рахунок незнайомця. Загальна сума – 44 тисячі гривень. Після отримання коштів аферист зник, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення зловмисника.

Правоохоронці радять громадянам не довіряти випадковим людям, сумнівним оголошенням на різних сайтах і в жодному разі не перераховувати гроші наперед. Шукайте відгуки інших клієнтів. Не виключено, що хтось вже став жертвою шахрая і попереджає про це інших. Не ведіться на низьку ціну товару, як правило, за такими пропозиціями маскуються шахраї.

На конкурсі “Міс Японія” перемогла Кароліна Шийно, яка народилася у Тернополі (ФОТО, ВІДЕО)

ДТП у Кременці: зіткнулися фура та молоковоз (ФОТО, ВІДЕО)