Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Уже є графік відключення світла на Тернопільщині

Графік погодинного відключення електроенергії на Тернопільщині до 17 грудня опублікували на сайті «Тернопільобленерго». 

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України. У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. – пояснили енергетики. 

У разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів застосовувати не будуть. Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні. Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Вимкнення, згідно з даним графіком не застосовуватимуть до об’єктів критичної інфраструктури. Подивитися графік вимкнення, а також в якій групі ви перебуваєте, можна за посиланням тут. 

Тернопіль плаче: надійшла жахлива звістка про ще одне обірване війною життя

Випила 300 грам горілки: на Тернопільщині судили одинадцятикласницю, яка вживала спиртне