Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі під час комендантської години переслідували п’яного водія (ВІДЕО)

12 грудня, під час патрулювання на проспекті Степана Бандери, інспектори помітили автомобіль Volkswagen, водій якого перебував на вулиці в період дії комендантської години.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Тернополя.

Поліцейські спробували зупинити автівку, та керманич, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух, порушуючи правила дорожнього руху. Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушникa.

Під час спілкування з чоловіком, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували керманичу пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній категорично відмовився.

Охоронці порядку на водія винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) КУпАП та склали протоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані спʼяніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Патрульна поліція вкотре наголошує. Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!

У Тернополі вантажівка “ДАФ” збила чоловіка (ФОТО)

На Тернопільщині п’яний водій поклав 200 доларів патрульним у авто та 100 у кишеню