Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Судді з Тернополя допомагають українським захисникам

Тернопільський міськрайонний суд передав допомогу захисникам України.

“Тернопільський міськрайонний суд продовжує підтримувати Збройні Сили України та зміцнювати українську армію. Усвідомлюючи громадський обов’язок судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області придбали та передали військовій частині Національної гвардії України, для виконання бойових завдань транспортні засоби марки «Volkswagen» 2003 року випуску та «Hyundai» 2010 року випуску. Додатково у них було здійснено ремонт та заміна усіх необхідних деталей, фарбування кузова, установлено сонячні батареї та придбано 1 тонну  пального, – повідомили в суді.

Для забезпечення спецпідрозділів Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, які перебувають у зоні ведення бойових дій, передано 10 цифрових радіостанцій «Hytera PD405». Також військовій частині Національної гвардії України для ефективної боротьби з противником в нічний час придбано та передано «бінокуляри нічного бачення PVS-7». З метою виконання бойових задач для військової частини Збройних Сил України придбано та передано безпілотний літальний апарат «Лелека-100» та комплектуючі: батареї «Li-Ion» 22.2 V 35 та Ah 22.2 V 21 Ah; модуль денного цільового навантаження із будованою відеокамерою гіроскопічно стабілізованою у двох площинах із змінним 20 кратним оптичним збільшенням; вставки лівого та правого крила. Додатково за вказаний період суддями Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області перераховано 510 644,00 гривень на спеціальний рахунок відкритий у Національному банку України”.

До слова, в умовах повномасштабної війни суд продовжує здійснювати правосуддя. За період з 1 червня 2022 до 1 грудня 2023 року судді опрацювали 109 726 процесуальних документів та отримали справ та матеріалів 38 177. При цьому, на підставі судових рішень суддів Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області за результатами розгляду клопотань учасників кримінальних проваджень на підтримку Збройних Сил України, а також для задоволення потреб держави під час воєнного стану спрямовано 405 004,00 гривень.

Жінка з Ланівців втратила кошти, бо повірила у фейкову соціальну допомогу

Господиня з Тернопільщини пече хліб за давнім рецептом