Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Набережною Тернопільського ставу бігали… святі Миколаї

Сьогодні, 9 грудня, на набережній біля ставу в Тернополі провели благодійний захід “Стань Миколаєм для захисників”.

Небайдужі тернополяни взяли участь у забігу. Родзинкою участі був одяг святого Миколая або інший тематичний костюм. У рамках заходу зібрали теплі речі та гостинці для захисників.

“Ми це зробили! Разом із Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення на традиційній події “Забіг св. Миколаїв” разом із багатьма благодійниками, разом з дітками, що малювали малюнки, разом з #марафон_мотанок зібрали дуже гарні подарунки для наших захисників. Люди із задоволенням писали листи св. Миколая воїнам і донатили у скриньку, окрім того, дивували своїми забігами як дорослі, так і діти. У цей морозний день 9 грудня 38 відважних Миколаїв пробігли дистанції від 1 до 5 км тернопільською набережною та стали Миколаям для захисників. Учасники не тільки жертвували гроші, а й приносили смаколики для військових і, навіть, дарували книжки”, – поділилась враженнями журналістка і громадська активістка Олена Мудра.

Якщо хтось хоче стати Миколаєм для захисників, може відправити донат на подарунок воїнам, вказавши призначення: 4731185608331903.

У Тернопіль доставлять Вифлеємський вогонь миру

У заповіднику «Медобори» проводять рейди, щоб запобігти незаконному вирубуванню ялинок