Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

110 російських ракет по Україні: є загиблі й поранені

Під час ранкового удару по Україні Росія випустила близько 110 ракет, більшість з яких вдалося збити, але водночас є влучення, загиблі і руйнування, повідомив президент Володимир Зеленський.

“Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: “Кинджали”, С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито. На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені”, – повідомив Володимир Зеленський.

За його словами, росіяни атакували Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші міста. Постраждали пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Зеленський додав, що всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям.

“Мої співчуття рідним і близьким загиблих, якнайшвидшого одужання постраждалим. Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде”, − додав президент.

На Тернопільщині повідомили про суму сплаченого транспортного податку

На Тернопільщині вшановують пам’ять відомого письменника