Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 21-річна дівчина систематично споювала 15-річну коліжанку

За систематичне схиляння неповнолітньої до вживання алкогольних напоїв кримінальну відповідальність нестиме 21-річна жителька Вишнівецької громади.

Дівчину двічі притягали до адміністративної відповідальності за доведення неповнолітньої до стану сп’яніння за статтею 180 КУпАП, але вона продовжувала постачати 15-річну дівчину алкоголем.

Слідчі з Лановецького відділення поліції додали відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо факту систематичного схиляння особи, що не досягла повноліття, до вживання алкоголю. За даними представників ювенальної превенції, з березня цього року на 21-річну жительку одного з сіл Вишнівецької громади складали два адміністративних протоколи. Однак цього було недостатньо. Мати 15-річної школярки повідомила, що її донька, перебуваючи в компанії старшої подруги, знову повернулася додому у стані алкогольного сп’яніння.

Тепер зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років, згідно з санкцією статті 304 Кримінального кодексу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Переходив дорогу у забороненому місті: смертельна аварія у Ланівцях (ФОТО)

Вибух

Нічні вибухи у Тернополі: подробиці