Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Юристи “Карітасу” в Тернополі допомогли переселенці з Херсонщини

Пані Катерина переїхала на Тернопільщину з Херсонської області. У зв’язку з відсутністю зареєстрованого місця проживання вона не змогла оформити довідку ВПО. Через це у жінки виникло ряд проблем: неотримання державних виплат та відсутність можливості отримання соціальних гарантій для ВПО. Допомогли їй оформити всі документи представники БФ “Карітас Тернопіль”.

“У рамках співпраці проєкту “Продовження реагування на надзвичайні ситуації внаслідок війни в Україні ” між єпархіальним фондом “Карітас Тернопіль” та парафіяльним “Карітас Бережани” відбувся виїзд юриста Маріанна Гнатюк у Бережани для надання правової допомоги.
За допомогою юриста було доведено факт місця проживання в Херсонській області та подано заявку на виготовлення довідки ВПО та заявку на отримання державної допомоги.
Пані Катерина дуже задоволена, оскільки це питання для неї було вкрай важливе”, – йдеться в дописі БФ “Карітас Тернопіль”.

У БФ “Карітас Тернопіль” внутрішньо-переміщені особи можуть безкоштовно отримати юридичну консультацію. Довідки за телефоном: +380672738182.

У Ланівцях водій пропонував патрульним 1000 гривень хабаря

Захисник Михайло Діанов із ексдружиною привітали доньку з днем народження