Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Для сексу – ми незнайомі”: Ірина Білик розповіла про те, як розвиваються її стосунки з тернополянином (ВІДЕО)

На останньому концерті Ірини Білик у Львові власник салону краси у Тернополі Микола Онищук вийшов на сцену і зробив співачці пропозицію руки та серця. Співачка погодилася вийти заміж за незнайомця.

Як розвиваються їх з нареченим стосунки зірка розповіла в інтерв’ю радіо “Мелодія”.

Білик розповіла, що не очікувала пропозиції руки та серця від незнайомця просто посеред концерту. Та коли це сталося, вона просто не могла відмовити людині, яка її любить.

Тому співачка погодилася і навіть вирішила продовжувати спілкування з прихильником, якого звати Микола. Більше того, вона навіть бачить перспективи у їхніх стосунках.

“Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюсь від спілкування, кави. Для сексу – ми незнайомі. Мені ще треба місяць-два з ним розмовляти й пити каву. Довго”, — розповіла Білик.

Розповіла співачка про те, що Микола, крім того, що “молодий, красивий і класний хлопець”, ще і досить успішний. Він має власну перукарню у Тернополі.

До речі, він подарував Ірині дуже особливу каблучку.

“Він зробив тут напис. Мені ще потім, через день, моя директорка сказала, що тут написано “Не одинокая я”. Я тепер завжди буду її носити. Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з прихильників!” — зізналася співачка.

Тож, цілком можливо, що зовсім скоро у Ірини Білик з’явиться офіційний чоловік вчетверте, пише “0352”.

Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ прокоментувала інформацію про мільярдні доходи

Просто зачаровує: світлина тернопільського фотографа потрапила у ТОП-10 найкращих фото української природи