Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Захоплюючий пошук скарбів верхи на коні в Colt Cash: Hold & Win від iSoftBet

Якщо люди захоплюються верховою їздою або просто подобаються коні, новий випуск від iSoftBet залишить гарне враження. Також, в Colt Cash: Hold & Win творці врахували кілька популярних опцій, включаючи бонусну гру з множником, що росте. При цьому основна тема консолі розповідає про диких скакунів, що мешкають у степах і луках.

Захоплюючий слот має сітку 5х3 з 20 платіжними лініями та невеликим діапазоном вкладів, від 0.20 до 20 кредитів/обертання. Тим часом, розробники втілили тут оптимальну модель із середньо-високою волатильністю та показником віддачі 96%. Іншими словами, у гонитві за багатством, гравці здобудуть непоганий досвід. При цьому доступна якісна демо-версія, яку можна запустити на Казино ВІП без попередньої реєстрації та внесення коштів.

Тепер про найцікавіше – потенціал виграшу. У Кольт Кеш: Утримай і виграй пропонує максимальний приз х4523 до ставки. А з урахуванням збалансованої математики, частота вдалих обертань складе в середньому 26.9%.

Значення базової гри та унікальні символи

Після першого запуску гра переходить на сонячну долину, розташовану в горах. Тут і відбуватимуться всі базові обертання разом із стрибками. Також під час обертань користувачі побачать на екрані наступні символи:

  • 9, 10, J, Q та A у кількості 3-5 штук принесуть х0.5 – х3 до ставки;
  • “Підкова”, що має потенціал профіту в х1.25 – х4;
  • “Сідло” з максимальною виплатою в х4.5 за 5 значень;
  • “Освітлена гірська галявина” з виграшами, від х2.5 до х5;
  • Іконка з трьома кіньми, х3.75 – 7.5;
  • “Грошовий мішок” приносить найбільше, від х5 до х12.5.

До особливих символів “Кольт Кеш” відносяться значення: Коричневого коня, Логотипу гри та Сонця. Перший виступає символом заміни, що відкриває дику функцію, а другий забезпечує безкоштовні обертання. Що стосується “Сонця”, в кількості 5 і більше іконок, воно запускає бонусний раунд з кількома респінами та прогресивними коефіцієнтами.

Добре, що новинка від iSoftBet має версію для мобільних телефонів. Завдяки їй гемблери матимуть можливість протестувати машину безкоштовно, а також запустити її на гроші. При цьому, графіка буде цілком привабливою.

Більше інформації про додаткові ігри

Вайлд у вигляді “Коричневого жеребця” здатний обдарувати гравців новими комбінаціями. Однак ці іконки можуть з’явитися на двох або п’яти котушках одночасно. При цьому вони змінюють всі значення, крім Розкиду та Бонусу. Також є опція “широкого дикого”, де “Кінь” здатна охопити кілька барабанів і принести більше профіту.

Логотип Colt Cash – скаттер, який дає 10 фріспінів та деякі заохочення. Так, за три символи Розкиду, гравець отримає х2, за чотири – х10, а за п’ять – х100 до ставки. Додатково тут з’являтимуться Wild Multiplier з показниками від х1 до х10.

Що стосується раунду “Утримай і виграй”, для його запуску потрібно зібрати щонайменше 5 зображень Сонця. Після цього, гравцю стануть доступними 3 респіни, в ході яких діятимуть лише бонусні значення. При появі нового Сонця кількість повторних спінів скидатиметься до трьох штук. Тут можна отримувати множники від х1 до х2500, що генеруються випадково. Але, якщо закрити всі 15 позицій на сітці, одночасно можна заробити х1000 до ставки.

Трагедія на дорозі: зіткнулися вантажівка та рейсовий автобус «Тернопіль – Рим» (ФОТО)

Поламані дерева, пошкоджені дахи, люди без світла: на Тернопільщині буревій наробив біди (ФОТО)