Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Волонтерка з Тернопільщини передала на фронт рефрижератор

З перших днів повномасштабної війни допомога фронту та постраждалим від воєнних дій – в пріоритеті депутата Тернопільської обласної ради, директорки ФГ «Калина Лошнівська» Алли Стечишин. Постійна участь у масштабних волонтерських справах і ТОВ «Агропрогрес Теребовля», яке очолює Андрій Стечишин, чоловік Алли Василівни.

Самовідданість і жертовність Алли Стечишин у сприянні захисникам настільки велика, що викликає повагу і захоплення військових та їх командування. Про це свідчать нагороди, яких вона удостоєна, – медалі Міністерства оборони України «За сприяння Збройним силам України» та «За сприяння обороні», почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ «За сприяння війську», відзнаки бойових бригад, – пише “Сільський господар”.

У фермерському господарстві «Калина Лошнівська» і ТОВ «Агропрогрес Теребовля» нині у розпалі осінньо-польові роботи, посів озимих культур, підготовка ґрунту під урожай наступного року. Водночас волонтерство Алли Василівни виходить на вищий рівень. Днями стало відомо, що під її егідою здійснено чергове масштабне відправлення на фронт – потужної спецмашини-рефрижератора для потреб Третьої окремої штурмової бригади «Азов» Сухопутних військ ЗСУ. Сьогодні цей автомобіль вже на фронтових позиціях і виконує завдання за призначенням.

“Під час спілкування з військовими з’ясувалося, що на лінії зіткнення з ворогом така техніка є вкрай необхідною, тому й було прийняте це рішення – придбати рефрижератор. Допомога фронту – свята справа. Нині людина у військовій формі – герой нашого часу, наша гордість, а ЗСУ – символ сили і мужності. За нашою армією захоплено спостерігає весь світ, але попри те вести війну без сучасного озброєння та іншої сучасної техніки, що забезпечує життєдіяльність підрозділів, вкрай важко. Тому перед нами в тилу конкретне завдання – постійно шукати можливості для підтримки військових і забезпечення захисників тим, у чому вони мають потребу”, – каже Алла Стечишин.

Біля Тернополя відкрили прихисток для літніх переселенців

Ніж до горла, заламали руки і побили: 19-річна тернополянка повідомила у поліцію, що на неї напали