Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Збаражі й Ланівцях призначили нових керівників поліції

Кадрові зміни відбулися у відділеннях поліції Збаража та Ланівців. Нових керівників підрозділів представив особовому складу заступник начальника ГУНП в області Ігор Сидорук.

На посаду начальника відділення поліції №4 міста Збараж призначений підполковник поліції Віталій Присяжнюк. За фахом юрист, закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ поліцейський з 2000 року. Пройшов шлях від дільничного до заступника начальника відділення.

Відділення поліції №1 міста Ланівці очолив підполковник поліції Володимир Гарасимів. За освітою юрист, у 2002 році закінчив Національний університет внутрішніх справ. Розпочав службу в ОВС з посади оперуповноваженого. Новопризначений керівник має чималий досвід роботи у слідстві, оперативних службах, підрозділах превентивної діяльності. Був на посаді начальника Тернопільського районного відділення поліції та відділення поліції №4 міста Збараж. Брав участь у антитерористичній операції.

Заступник начальника ГУНП Ігор Сидорук побажав новим керівникам успіхів у роботі, наголосив на дотриманні законності та створенні безпекового середовища на території обслуговування.

На Тернопільщині злочинці винесли сейф з грошима, золотом та колекційними монетами (ФОТО, ВІДЕО)

Теребовлянщина втратила Героя: додому назавжди повертається Ігор Сенчак