Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі підпільно виробляли горілку та коньяк (ФОТО)

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області викрили схему незаконного виготовлення алкогольних напоїв у Тернополі.

Про це повідомляють у пресслужбі відомства.

Контрафакт продавали через торгову мережу, яка налічує понад 300 магазинів.

Слідство встановило складські приміщення з горілкою та коньяком. Лікеро-горілчані вироби доставлялися до одного з підприємств Львова, яке розповсюджувало підроблені алкогольні напої через магазини роздрібної торгівлі.

Під час обшуків на складах у Тернополі детективи Теруправління вилучили близько 61 тис. літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю.

Водночас на території підприємства у Львівській області правоохоронці вилучили понад 46 тис. літрів контрафактного алкоголю, металеві ємності, тару, резервуари, палети з етикетками, коробки для пакування алкогольних виробів та фінансово-господарські документи.

Рішенням Личаківського районного суду міста Львова на вилучене майно, вартістю понад 26 млн грн, наклали арешт.

Наразі тривають експертизи, проводиться  аналіз вилученої документації підприємства, встановлюється повне коло причетних до схеми.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та  частиною 1 статті 204 (незаконне придбання з метою збуту, зберігання, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв) проводять детективи БЕБ у Львівській області, процесуальне керівництво здійснюють прокурори Львівської обласної прокуратури.

У Микулинцях двоє хлопчиків випали з вікна

Тернополянка втратила понад 100000 грн: що сталося