Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі дітям продавали алкоголь: рейд (ВІДЕО)

Профілактичний рейд щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім провели ювенальні поліцейські спільно з представниками молодіжної ГО «Права Молодь» в Тернополі. Вони виявляли недобросовісних продавців.

Учасники заходів побували у декількох торговельних закладах міста. Вимоги законодавства щодо заборони продажу дітям слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів дотримуються не всі. В одній з крамниць неповнолітньому активісту продали алкогольні напої, не запитуючи жодних документів.

Загалом під час рейду ювенальні поліцейські зафіксували два випадки продажу дітям алкогольних напоїв. За даними фактами складено протоколи згідно статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім виявлення порушень правоохоронці проводили профілактичні бесіди із працівниками торговельних закладів щодо заборони продажу алкоголю неповнолітнім, усім нагадали про відповідальність за такі дії.

Превентивні заходи щодо недопущення продажу алкогольної продукції дітям триватимуть і надалі. Поліцейські звертаються до громадян не бути байдужими і обов’язково повідомляти про факти незаконного продажу алкоголю і тютюну неповнолітнім.

У Тернополі чоловік втратив 22 тисячі гривень: що сталося

Понад 40 порушень: на Тернопільщині не усі заклади дотримуються режиму в комендантську годину