Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопіль отримав протипожежну автодрабину від «Променергообладнання»

Аварійно-рятувальний підрозділ ДСНС України у Тернопільській області отримав висотну протипожежну автодрабину Iveco Magirus M32L-AS, завдяки якій протипожежні та рятувальні роботи зможуть виконуватися на висоті 32 метрів.
Базовий високотехнологічний автомобільний комплекс вироблено на німецькому заводі Iveco Magirus у місті Ульм. Доукомплектацію усім необхідним обладнанням виконала компанія «Променергообладнання», яка й доставила висотну автодрабину у Тернопіль.
Тернопільські пожежники та рятувальники отримали нову, якісну, високотехнологічну техніку, яку зроблено на шасі IVECO FF160E32. Автодрабина має рятувальну люльку з максимальним навантаженням до 400 кг (3-4 особи), дублюючий пульт з керуванням у рятувальній люльці, сухотруб діаметром 75 мм.
ТОВ «Променергообладнання» доукомплектувало автодрабину обладнанням провідних європейських виробників: пожежними напірними рукавами німецької Goller & Hummel; пересувним пінозмушувальним приладом британської Delta Fire; лафетним стволом AWG APF 2,5 з дистанційним керуванням. Компанія WeberRescue виробила сучасний комбінований  гідравлічний пристрій, працюючий від акумулятора. Тернопільські пожежники та рятувальники отримали сучасні італійські пожежні шоломи та сигнальні ліхтарі.
Протипожежна автодрабина Magirus M32L-AS відповідає всім вимогам ДСТУ, має сертифікати українського зразка.

«Наша компанія працює тільки з якісною, сучасною технікою. Вона допомагає рятувати людей, виконувати швидко та ефективно найскладніші завдання. Я дуже гордий, що нам вдалося поставити унікальне обладнання, якого в України одиниці, але ми робимо все можливе, щоб якісна та дійсно ефективна протипожежна та аварійно-рятувальна техніка була у кожному місті, районі. Наші машини вже сьогодні можуть стати на чергування, оскільки тернопільські водії-оператори вже пройшли курс навчання на заводі Magirus», – Андрій Заліський, директор «ПРОМЕНЕРГООБЛАДНАННЯ», офіційного представника Iveco Magirus GmbH.

Компанія «Променергообладнання» організувала для водіїв ДСНС України у Тернопільській області навчальний курс. Водії виїжджали до Німеччини, де проходили навчання в Пожежній академії міста Ульм.

На початку тижня таку саме висотну автодрабину компанія «Променергообладнання» поставила загону ДСНС у Чернівецькій області.

ВІДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Eq_eXpZ9H9E

Мер Тернополя Сергій Надал відреагував на резонансні відео за участю працівників ТЦК

В Ізраїлі кількість загиблих від нападу зросла до 600 осіб