Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тайсон Ф’юрі – колишній наркоман та злочинець

Кримінальне минуле Тайсона Ф’юрі: темна сторона життя наступного суперника Олександра Усика

В найближчі кілька місяців один із найуспішніших боксерів сучасності – Тайсон Ф’юрі проведе два крутих та видовищних поєдинки. 28 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) британець візьме участь в унікальному бою проти Френсіс Нганну. Легендарний боксер залишається непереможеним протягом своєї професійної кар’єри, а тепер він перевірить на міцність колишнього чемпіона UFC.

Через пару місяців після цього двобою, світової бокс чекає головний бій проти українця Олександра Усика. На кону будуть стояти усі чотири чемпіонські пояси та звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Проте, варто зазначити, що, пори шалену успішність та популярність, в кар’єрі Циганського короля бували дуже складні моменти й неприємні сторінки. Про них ми сьогодні й поговоримо, щоб краще дослідити наступного опонента Олександра Усика.

Наркотична залежність

У жовтні 2016 року боксерську спільноту сколихнули шокуючі одкровення Ф’юрі. Тайсон розповів, що довго вживав наркотики та був залежним від них:

«Багато чого робив у житті. Багато приймав кокаїну. Чому я не повинен його приймати? Це ж моє життя, чи не так? Тож можу робити, що хочу. Багато хто приймає кокаїн. Якого біса це має відношення до чого-небудь? Це не наркотик, що підвищує працездатність. Моє особисте життя теж хочуть у мене забрати? Протягом кількох місяців не був у тренажерному залі, я був у депресії. Ніколи не вживав інші наркотики, а кокаїн з’явився протягом останніх місяців».

Усе це призвело до того, що зірвався реванш із Володимиром Кличком. Тайсон двічі здав позитивний допінг-тест на кокаїн.

Кримінальне минуле Ф’юрі

А ще у Тайсона були проблеми із законом. Повідомлялося, що Ф’юрі могли притягнути до кримінальної відповідальності за зв’язок із главою ірландського кримінального угруповання Деніелом Кінаханом. «Циганського короля» просто поставили перед фактом – він мав перервати всі зв’язки. Тайсон так і вчинив, тому й уникнув покарання. Але навряд чи боксер згадує ті непрості моменти хорошими словами та спогадами.

На межі між життям і смертю

І все-таки Ф’юрі впорався з проблемами. Він розповів, що був буквально на волосині від смерті, але зміг узяти себе в руки та врятувати ситуацію:

«Я був алкоголіком, я був наркозалежним, я був жирним, тому що я наркоман у плані їжі. Не так багато є речей, від яких я не був залежним, якщо чесно. Але я одужав і почуваюся краще. Це битва, яку нам доведеться продовжувати й битися протягом усього нашого життя. Я був на волосині від смерті. Але за життя варто боротися».

Проте, заради справедливості, варто додати, що у відвертість Ф’юрі та у його позбавлення від залежностей сьогодні вірять далеко не всі фанати та представники індустрії…

 

На трасі Тернопіль-Львів зупинили водійку з підробленим посвідченням (ФОТО)

Житель Кременеччини пропонував 7000 грн хабаря поліцейському