Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Мишковичах поховали 29-річного Героя Тараса Юзьо: однорічний син залишився без тата

У селі Мишковичі Великоберезовицької громади провели прощання з 29-річним захисником України Тарасом Юзьо.

Про це повідомили на сторінці громади у Facebook.

Свою останню шану Героєві прийшли віддати рідні, друзі, сусіди, побратими, однокласники, представники влади, духовенство та громадськість.

Страшна війна забрала життя люблячого сина, доброго брата, найдорожчого чоловіка та вірного друга. Маленький синочок Дем’янчик, якому всього 1 рік і 7 місяців, залишився без батька. Україна втратила одного з найкращих Синів. Тарас Юзьо був добрим і щирим, завжди готовим прийти на допомогу та вмів підтримати в скрутну хвилину. Він любив Батьківщину, був патріотом та вірним військовій присязі до останнього дня свого життя.

Тарас Юзьо народився 25 квітня 1994 року у селі Окопи Борщівського району. У п’ятирічному віці вони переїхав до села Мишковичі. Він закінчив місцеву школу і отримав професію маляра-штукатура. Потім деякий час прожив за кордоном, де познайомився з майбутньою дружиною Галиною. Разом вони повернулися в Україну і в 2021 році одружилися. Невдовзі у них народився син Дем’ян.

З квітня 2023 року Тарас був мобілізований до лав ЗСУ. Він служив гранатометником у 3 мотопіхотній роті військової частини А2962. Трагічно загинув під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого мінометного обстрілу неподалік села Богданівка в Донецькій області.

Колектив “Галасу” щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Тараса Юзьо з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою.

Підписaв незaкoннi piшення? На Тернопільщині меру повідомили про підозру

Помер знаний у Тернополі науковець 50-річний Юрій Пиндус (ФОТО)